Nurul 'Ain's FotoPage

By: Nurul Ain Zakariah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Jun-2009 15:45 Email | Share | | Bookmark
picnic

 
 
 
View all 7 photos...


Friday, 2-Jan-2009 07:49 Email | Share | | Bookmark
MY CAR WAS STOLEN

gambar hiasan
 
 



It’s my dad’s car. I was entrusted to drive and look after the car while he was in makkah.
22/12/09 – first day to class. I drove the car to UIA and parked at CAC. 6pm. – I finished my class and found that the car is not there!!! MY CAR WAS STOLEN!!!!!


I love the car. With only 150 units in Malaysia, it’s definitely rare! Whoever, found the car; Proton Satria, WMY 6507 please please please please let me know or just call the police.

Aaaaaaaahhhhh memang bodoh la sape yang curik tu. Semoga dia accident kena langgar dengan lori simen atau trailer. Tak mati…tapi cacat sampai mati. cacat lumpuh kesakitan, hidup terseksa. memang bodoh!!!



Wednesday, 12-Nov-2008 06:56 Email | Share | | Bookmark
tahirah's birthday

 
 
 
View all 12 photos...
Happy birthday tahirah!! Hope you have a wonderful birthday.. haha.

One fine friday, we celebrated tahirah's birthday, in the office while everyone is off to jumaat prayer and lunch.


7/11/08 (her birthday is on the next day) – its Friday. We planned to have a surprise birthday party that possibly will release our stress toward our workloads in office. That day, tahirah not feeling well.. yeah.. as usual. her migraine, gastric, low blood or what ever..so, she came late to ofis.

We asked her out for lunch. Ajak-ajak ayam la kot. Taknak pun dia ikut sebab dah plan nak beli food pastu surprise dia. Just being nice la kot. Dia taknak ikut, but she gave us rm50 to buy her lunch. So, everyone in the office went out to buy foods and cake. Queue-ing at kfc drive tru takes about 1 hour. Panas gile dan orang yang kat situ pun tahpape. Pondan kot.

Dah setel semua beli barang2 by the time sampai ofis…lunch dah nak habis. Selamba.. So…naik ofis…..n surpsrise!!!!








ok..dah..happy birthday tahirah!!


jangan la sakit2 lagi.
ooo yaaaa....rm50 tahirah tu...kitorang gune untuk celebrate tahirah's birthday. jangan mare ye:-D


Saturday, 4-Oct-2008 01:56 Email | Share | | Bookmark
hari raya 2008

 
 
 
View all 21 photos...
tahun ini, kami sekeluarga pulang ke kampung sekejap sahaja. hari raya kedua dah balik sebab ada diantara kami yang mula bekerja semula pada raya yang ketiga. oleh itu, kami mempunyai masa yang sangat limited untuk melawat setiap rumah. time is limited tetapi collection harus diteruskan. walaupun tak dapat melawat kesemua rumah saudara mara, mission tercapai dan yang paling penting, kami semua gembira

sekarang dah balik rumah..dan kini giliran kami pula untuk menerima tetamu. yeeee jemputlah datang ke rumah.

oooo yeee...these photos were taken by me & my brother using his d80. wawawawawawawwawawawa saje je nak gedik2 try kamera canggih. jelous jelous












owh...tengah2 nak berhari raya terjumpe pulak dengan cousin saya yang bersekolah. hahaha padan muka tak cuti



kami ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin. maaf kalau ade tersilap kata


Saturday, 20-Sep-2008 14:45 Email | Share | | Bookmark
iftar@carlsjr

 
ini nuha
 
View all 10 photos...
khamis 180908 - iftar bersama kawan-kawan studio di carls jr midvalley

setelah sekian lama tak jumpa kawan2 studio (krn kami semua praktikal), kami akhirnya berjumpa untuk berbuka puasa bersama di midvalley.

antara hadirin yang hadir: brofakul,aimancomel,tahirah,zakisenior,munamune,ainun,najwa,pojansenior,kili,nuha,hana,dekna,combi,pie,zai,shima,faha,intansharafina,sarah,dye,ben,ider,nikedikarma,melo.yan

sungguh excited nak jumpe kawan2, saya duduk di depan punch kad untuk keluar tepat pukul 5.walaupun ofis dekat je, kat sunway damansara...untuk mengelak jam, saya sanggup lalu penchala link bayar tol rm2 untuk cepat sampai. hmmm....untuk dipendekkan cerita, sampai carl jr midvalley pukul 5.20. haha sampai carls jr, duduk situ buat muka tebal je. tahirah kata "combi suruh cop tempat" so...berbekalkan majalah klue...buat selamba je duduk sambil membaca. agak lama jugak la menunggu org2 lain. lama2...baru la sorang2 datang. bual punye bual....tak perasan plak masa cepat berlalu.
6.50....kitorang beli makanan.
7.15...MAKAN!!





dah habis makan..........

kenyang!!!!!! burpppppp:->

8.20.....balik rumah... nak tengok "kekasihku seru" yea yeah.
9.20 HOME!!

Quote:
kawan-kawan,
seronok jumpe korang semua..kita jumpe next semester ye..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net